Begeleid afvallen – Personal training Apeldoorn

Afvallen is voor sommige mensen moeilijk. Velen weten niet hoe ze dit aan moeten pakken en proberen allerlei diëten. Sapjeskuren, koolhydraatarme voeding, intermittent fasting… Het lukt vaak voor even, maar het is lastig vol te houden. Met het beruchte jojo-effect als gevolg. Het is fijn als iemand met je meekijkt en je hierbij helpt. Personal training kan jou helpen om begeleid af te vallen!

 

Begeleid afvallen

Begeleid afvallen onder leiding van een personal trainer betekent dat je effectief en duurzaam afvalt. Niet zoveel mogelijk gewicht verliezen in korte tijd, maar juist geleidelijk aan afvallen over een langere periode. Op deze manier werk je aan een gezonde leefstijl, is het goed vol te houden en is de kans groot dat de kilo’s deze keer wél wegblijven.

Een personal trainer kan jou het duwtje in de rug geven die je nodig hebt, denkt graag met je mee en geeft jou voedings- en bewegingsadvies. Tijdens de trainingen houdt hij rekening met je doelen en daagt hij je uit.

 

Personal training en afvallen

Is het nodig om een personal trainer te hebben als je wil afvallen? Het is niet noodzakelijk, maar maakt het wel makkelijker voor jou om gewicht te verliezen. Je hebt namelijk een stok achter de deur, iemand die verstand heeft van effectief en begeleid afvallen en zorgt ervoor dat je op een verantwoorde manier gaat bewegen en eten.

Vaak denken mensen heel zwart-wit als het gaat om afvallen. Het is vaak alles of niets. Daarom proberen mensen allerlei diëten uit, die op korte termijn veel resultaat geven, maar op lange termijn niet effectief blijken. Een personal trainer pakt het anders aan. Hij werkt samen met jou aan het complete plaatje: een gezonde leefstijl. Daarbij gaat het niet alleen om gezonde voeding als basis, maar ook over jouw beweging. Maar ook over balans: zo is het helemaal niet fout om af en toe lekker te snoepen en hoef je ook niet vijf dagen per week te sporten.

Een personal trainer kijkt naar welke (kleine) veranderingen jij kan maken om gezonder te leven en daarmee duurzaam af te vallen. Door begeleid af te vallen, is de kans heel groot dat je niet alleen gewicht verliest, maar het ook nog een goed vol kunt houden en je hele leefstijl gezonder wordt!

 

Begeleid afvallen – personal training in Apeldoorn

Wil jij graag onder goede begeleiding afvallen en kom je uit de omgeving Apeldoorn? Ik help je graag om af te vallen en te werken aan een gezonde leefstijl! Als gecertificeerd diëtist, ervaren personal trainer en (online) coach heb ik al veel mensen geholpen hun afvaldoelen te behalen.

Enthousiast geworden? Boek eens een gratis proefles of neem contact met me op!

 

Een goede personal trainer heeft aandacht voor jou als klant, maar zorgt er ook voor dat je je doelen op natuurlijke wijze behaalt. Door consistent en regelmatig te trainen zul je al snel resultaat zien. Welk resultaat dat precies is, hangt af van je doelen. Wil je afvallen, fitter worden, meer spieropbouw krijgen of wil je je hele levensstijl wijzigen? Door voor een personal trainer te kiezen doe je een investering in jezelf.

 

Of je nu behoefte hebt aan voedingsadvies, gecombineerd met lekker sporten, je wilt richten op een concrete fysieke uitdaging of gewoon voor je algehele gezondheid aan de slag wilt, een personal trainer heeft veel toegevoegde waarde.